Ma je l’ moguće?

Stigne ti meni poruka sledeće sadržine: 

Happy Anniversary with WordPress.com!
You registered on WordPress.com 7 years ago.
Thanks for flying with us. Keep up the good blogging.
E dokurca! 
Da mi je neko rekao da ću ja ovde da zgubidanim 6 punih godina, i da uđem u 7-mu (!?!) rekla bih mu: „more marš bre u 3 pičke materine, imam ja pametnija posla“.
Ali vreme me je demantovalo, jer vreme je Qrva, a znate kako Qrve mogu da vam naprave pakao od života. I sad, uopšte ne  znam zašto sam ovo rekla, meni život nije pakao, al’ imam ja običaj tako da se pozovem na neku nebulozu koja nema blage veze sTemom. Oprostite. 
huh
Da nastavim…
Ispostavilo se da ja prečeg posla nemam, arčim ovaj sajt dok još uvek nisu počeli da nam naplaćuju, lažem vas, mažem, da se svađam ne umem, ne očekujte. 

Pa jebote, da sam 22. decembra pre 7 godina zatrudnela, ja bih sada imala đaka prvaka. 

2f9

Huh! 

Eto, ispade da je bolje što sam došla ovde, koji će mi đavo još jedna gladna usta? Ni za ova što imam – nemam, nego se bogufala sami snalaze, potpomognemo baba i ja, šta ćemo, naši su. A i Zakon me obavezuje, dakle – viša sila. 

SEDMA godina da se jebavam sVama, niko se i dalje nije setio da mi izmasira leđa, nacepa drva, da me odvede na neko toplo more. Ma ni da mi se udvara, reda radi. 

Pa kakvi ste vi to ljudi?! 

Od toliko vas na ovom radnom mestu, ja ne znam ni ko mi je šef, ni kada će plata, kada ću da postanem uticajna i da me Alo i Kurir razvlače po naslovnim stranama, u Zadrugu i Parove da me zovu? Sedim, ćutim, nažvrljam po nešto, bacam moje đubre u vaše dvorište a vi ništa, i posle se pitate otkud jelka od 83.000e kod vas? Pa ja sam je bacila, koji će mi? 

1358327_jelka_ls-s

Kao što rekoh, od uticaja ništa, od popularnosti još i manje, duplo golo.

duplo golo

Duplo golo

Suncevamjebemkrvavo, ima li neko da me pogura u taj svet glamura, VIP loža, da budem selebriti, da me zovu na jahte, da ispijam koktele i jedem školjke, imam svoju kabinu sa terasom sa koje ću da ispisujem šta sam videla i gde sam bila?

Malo da me pogura, bogufala ima za šta da se uvati dok me gura, za moj minuli rad, jer sve što sam do sada ulagala u sebe vidljivo je i opipljivo. I-te-ka-ko! 

Opet niko da digne dva prsta? 

giphy3

Dobro drugari, nećemo se više tako igrati mojom sudbinom, nego ćete da se pomirite sa činjenicom da je moja sudbina u vašim rukama, da moja budućnost zavisi od vas, pa ako se ne plašite Boga i direktora WordPress-a, a vi ne činite ništa. Molim lepo! 

I hvala na pažnji.

Vala sam vam je dugo i držala, jedno dva reda, volite kad pičkaram, znam! Ccc… 

I da zaključim: 

Jebali smo se 6 godina a i sedme ćemo! Pa ko pretekne! 

S ljubavlju,

vaša LaBiLnA ❤

412071

 

24 одговора на “Ma je l’ moguće?

 1. nemoj žaliti, Labilna moja draga, mnoge si do suza nasmijavala. Osim toga, ne bi imala đaka prvaka da si zatrudnila prije sedam godina, zaboravila si devet mjeseci 🙂 Sretna sedma godišnjica i keep up the good blogging ❤ ❤ ❤

 2. Bogufala, ti si nama živa, zdrava i „ima te“! Ako mi se ukaze nešto za ugur…ovaj, poguravanje, javim ti…
  Ajdpa, još 6 puta 6 godina, da pičkaramo, ogovaramo, kukamo, falimo se…
  Srecno ti past tens and future tens (valjda se tako piše)!
  Cmoking and I ❤ U. 😙😙😙

 3. Udvarala bih ti se ja, svih ovih mojih leta sto su iza mene, no nemam taj reket (ili se kaze rekvizit?!?) za ud*varanje. Ups, pardon, izvinite na *. 😀
  Nego, sta kazes 7-ica?! A kao da je juce bilo. 🙂
  Davaj neku torticu za to poguravanje, ali neku domacu od 15 jajajaja ove vipovske sve sama plastika.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s