Moje su, majkuimjebem

Što ja imam familiju, „Bože odalji“ što bi rekla moja pokojna tetka. 

Srećemo se uglavnom na sahranama i ponekoj svadbi, da se prikažemo zvanicama da postojimo. To je valjda onaj sindrom da selo vidi da „nisam ja tikva bez korena“, a koren – truo. 

To što se viđamo retko ili nikako, ne znači da ne treba u nekim životnim situacijama da se pomažemo. 

Situacija je sledeća:

Dve moje sestre godinama nisu pričale jer je ova jedna prošla sa dečkom pored ove druge u prodavnici i nije joj se javila. I tako je ova, kojoj se ova s dečkom nije javljala godinama, razmišljala koji je razlog nejavljanja. Raspitivala se po familiji, džaba. I taman kad smo pomislili da je na to stavljena tačka, ova s dečkom joj je pre neki dan razrešila misteriju: „Kratkovida sam“. I puče misterija k’o vodenjak… 

miranda sex and the city water breaking

Dobro, svi znamo da laže.

Kratkovida jeste, al’ valjda misli da je ova druga budala, što i nije daleko od istine, al’ dođu dani neki kad pustiš da te lažu, iz ko zna kog razloga, a obično zbog najave dobrog trača. 

Elem, ova s dečkom počela da sumnja u svog dečka, a ova što joj se ova s dečkom nije javljala godinama, ima vikendicu prekoputa GUESS WHO? Njenog dečka!

Pozove ti ova s dečkom ovu što joj se ova s dečkom nije javljala da se vide na kafi, i tamo detaljno razrade kratku ali sveobuhvatnu detektivsku istragu.

Via gifer.com

Ova što ima vikendicu nije išla za vikend na selo, nego je lepo angažovala muža (koji je već tamo) da slika događaj koji je dečko ove s dečkom priredio za svoje rođake izBosne, pa su se tako nabavile fotke druženja, roštiljanja i ispijanja piva u dvorištu dečka ove s dečkom, uslikane su i tablice voznog parka, koje nesumnjivo dokazuju da je reč o gostima izBosne.

Slike su pičile čitave noći od zeta =====>do sestre (a njegove žene), kojoj se ova što ima dečka nije javljala =====> do ove koja ima dečka. 

Tročlana komisija je posle višesatnog zasedanja jednoglasno zaključila –  ne vara je, bogufala.

Slučaj zatvoren!

Image via:  giphy.gif

Situacija je sada pod kontrolom, sestre počele da pričaju i aktivno se druže, savetuju i primaju savete i to je skroz okej.

Ova što ima dečka, nekako voli da „utvrdi“ gradivo, pa je obišla još neke astrologe i hodže, oni će svakako da joj pomognu jer im je redovna mušterija kad god ima dečka i kad god postoji sumnja u istog.   

I sve ovo ne bi bilo čudno, da sam ja vama maločas prepričavala događaj sa velikog odmora u II ekonomskoj, gde se dve tinejdžerke jadaju jedna drugoj o nesrećnoj ljubavi.

Ni blizu.

Ova što ima dečka je ’66. a ova što joj se ova s dečkom nije javljala je ’68. godište.

Dakle, dve žene u zrelim godinama (53) i (51) špijuniraju nekog tamo jebača vikendaša, pa se vi posle pitate što sam ja sa familijom na distanci.

Pa eto. 

 

 

Један одговор на “Moje su, majkuimjebem

  1. Ja sam mislila da si ti najtananija u struku, al sam se zajebala.
    Mi se, familijarno, retko vidjamo, ali smo stvarno, totalno blesavi. Kad se okupimo, nas 6 sestara, to je upisavanje od smeha.
    Kaš doći u NS? Sad sam i ja najtananija u vratu! Pozdravac i ljubac! 😘

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s