Pismo Deda Mrazu (part two) – Lopovi stop!

Jebaste mi majku sa prvim pismom. Eno ga kurva se po internetu dve godine, a želje samo dopisuju, ili brišu. Moje ime se nigde ne spominje, što nije pošteno, al’ ko me pa jebe, kad ne umem da postavim ono obaveštenje da je ovo autorski tekst blablablaaaa, pa šljusssss tužbu na desktop pa da viŠ!

Tužba, nego šta!

Nego, nešto razmišljam, pošto mi se post prokurvao, biće da je neko drugi dobio od Deda Mraza ono što sam ja ‘tela, red je nove želje da napišem, i dalje pri čistoj svesti, i pomalo narušenog zdravlja, fizičkog izgleda i finansijske konstrukcije.

1. Hoću da se udam za notara! Objašnjenje nepotrebno osim ako si gluv, ćorav, glup, debil, kreten, retard, mentol, bretarijanac, subotar, pripadnik neke sekte koja ceni sve drugo osim novca (mada mi takve nisu poznate) itd.

2. Ako se ne udam za notara, dobar je i tajkun.

3. Ako se ne udam za tajkuna, dobar je i advokat (koje crno dobar, nego ajd’)

4. Taj koji me oženi da me svakog jutra budi sa Milkom od minimum 250gr, bez lešnika obavezno, jer moji zubi nisu kastanjete nego zubi druge generacije, u trećem dobu, ako me razumete.

Dakle: 1. Milka 

 

Dakle: 2. kastanjete

E, ovo drugo mi ne treba.

5. Srećnik kome ću ja ulepšavati kuću i okućnicu, da bude slep. Kod očiju. Al’ bogat. Jer – kompromis!

 

Kuća sa okućnicom

Oooooopsssss ne ta! Ova!

6. Decu da mu rađam neću, što ni fiziološki više nije moguće, a i ja se ponašam kao neko besno, nevaspitano, egocentrično i histerično derište kome je potrebna pažnja, nega, šetnja, vožnja (svim prevoznim sredstvima gde se ne koristi validator), pa mu izađe na isto. Dva u jedan. Dobro i baba. Tri u jedan!

Ovako nekako

7. U prethodnom postu tražila sam tašnu sa 165 pregrada. Ne treba, fala! Može samo novčanik i uredno složene kartice po boji i to sledećim redom: platinasta, zlatna, silver, a onda redno po bankama – boja nebitna.

8. Na Qrcu te Deda Mraze nosam!

9. Treba mi više vremena. Da mi se obezbedi. Na kakve gluposti utrošim vreme, a imam 24 sata – da mi se objasni. Fali mi bar 1h seksa, 2 sata šopingovanja po molovima, čas baleta i dva časa klavira.

10. Ako može – direktor da mi se promeni. Ili da se unormali, jerbo smo vazda u nekom konfliktnom stanju što utiče na moju lepotu, stanje duha, vitko telo i razgaženu 5-icu.

11. Iz prethodnog posta da ostane Eros i pončo.

12. Da ovi dokoni penzioneri prestanu da se vozikaju u vreme špica. To mi je doživotna želja. Ili bar dok ne odem u penziju. Hvala.

Dragi penzioneri, 85-ica NIJE turistički autobus!

Smišljala bih ja još štošta, al’ vreme da se lega. Jer – lepota i zdravlje, ono čemu ja nikada nisam težila, desi se spontano! Ili se ne desi. #mudrostveka

PS Ko mi mazne post, dabogda mu se sva slova na tastaturi istopila, monitor napukao kao ogledalo Snežane prelepotice, wi-fi nikada neimao, za notara/notarku se nikada ne udao/oženio.

Aj’ sad kradite, pizda vam materina lopovska! Sve ću da vas tužim kod notara!

 

39 одговора на “Pismo Deda Mrazu (part two) – Lopovi stop!

  1. Baš sam ‘tela i ja da ti kažem, da to, što si ti nabrojala, ČAK ni Deda mraz, ovdašnji, a ni budući, neće moći da ti priušti. Možda neka Čarobnica, ‘bem li ga!

    No, da ne bude da sam ljubomorna, želim TI, ispunjenje svih žeeeeelja. Ti si super zmajica i zaslužila si sve to!

    Zaglj, zagrlj! 😀

  2. I setih se jedne pesmice što smo je pevali kao mali – jedna od strofa je glasila: Šic-mic-micika – da l’ bi htela lopova? Hoću, majko, hoću, ja, hoću majko, lopova… Lopov krade, krade, krade pa donese čokolade…

    Sad samo umesto lopova stavimo notara, advokata… šta ti duša ište! Nasmejah se do suza.

    Srećni ti praznici, draga L. 🙂 Zdrava i vesela i nasmejana i dalje nam na radost bila 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s