Uter’o mi uter’o….

Samo vas posmatram… pa gde srljate!?

Ko još može nekome da utera a da nije pitan? Niko!

A ko može da vam istera pare iz džepa?! Eeeee… 

Dakle… nije uter’o no ister’o… 10% od od moje abnormalno visoke parazitske plate.

Slede sankcije!

1. Više strankama neću da pokazujem svoje sise. Neću ni Milicine, iako su duplo veće i 10 godina mlađe, makar me molili. Ende! 

2. Neću ni da im dahćem u slušalicu, što nije da nisam imala običaj, sa sve prenemaganjem, a u cilju da im isteram pare koje kad-tad moraju da daju

3. Neću da se osmehujem, namigujem i trepćem, kolutam očima i zabacujem kosu, neću ni da ustanem kada mi stranka uleti u radni prostor

4. Neću da dozvolim da mi se burek hladi čak ni u vreme kada nije pauza. Burek se jede vruć,masan i gde god da se zateknete, a jogurt pije ‘ladan. Dabome!

5. Za vreme pauze ne nadajte se da možete da me vratite na radno mesto, čak ni pod pretnjom tužibabisanja kod direktora. Vama srednji prst a direktoru ignor. Pauza je tu da sredim svoje misli, popijem kafu, izduvanim 2, 3 i mislim na višestruke orgazme i proleće kao takvo.

6. Neću da silazim do portirnice i da vas sprovodim, jer nisam ja ni poslovna pratnja ni pas vodič, nego sami da me nađete, sačekate i ne besnite što nisam u kancelariji. Imam ja pametnija posla nego da dočekujem zaludne stranke kojima se vazda žuri, i koji bi sve preko reda. Qr moj! Da čekate, nego šta!

7. Ako me zateknete kako telefoniram, da izađete iz kancelarije bez podpitanja. Možda imam hot razgovor sa budućim doživotnim vlasnikom mog zanosnog tela. (upisujem u podsetnik: nabaviti tablu sa natpisom: Do NOT masturb  disturb! a iznad nje otvorenu slušalicu – pametnom dovoljno!)

8. Na Qrcu vas nosam!

9. Ako me zateknete da se smejem sa mojom Milicom – da sačekate da se zaustavimo. „Ne valja se smeh prekidati“ piše negde u Pelagićevom Narodnom lekaru. Smeh je lek. Smatrajte da sam na terapiji sve dok se i poslednje ki-ki-ki-ki ne oglasi. Kada je to? Kad te pogledam mrko.

10. Ako sam u toaletu, ne čekajte me u kancelariji nego ispred. Nije moja Milica dužna da gleda vaše njuške, dovoljno je što ima nas u firmi. A kada izađem, ne pada mi na pamet da se sa vama rukujem – upravo sam oprala ruke, dovoljan je klimoglav.

11. 10% jebote!?

Je l’ vidite sada šta sam sve radila za bednih 10%. Stidim se! Mnogo sam vas razmazila. Od sada ćete od mene da dobijete neprijatnost, empatiju, žmarce, opstipaciju, srednji prst a možda i batine. 

 

U potpisu…. 

rezignirana službenica!

 

PS More, da nije on meni ipak uter’o? A nije me ni pit’0 😦 

 

 

 

Advertisements

Један одговор на “Uter’o mi uter’o….

 1. Podseti me na Micu šalterušu..znam bre kako ti je..a da te pitam nešto- da li te je neka nezadovoljna stranka udarila kišobranom? Mene je pokušala da udari!

 2. Ako si im napisala.
  Svaka ti je ka Njegoševa. Imala bih i ja dosta na tu temu.
  Gospodin bloger što misli da ima onih koji bi rado seli na tvoje mesto, u pravu je, ima, ali neće više moći. Time nas stalno nešto plaše. Kad to pišem ja kojoj su muž i ćerka godinam nezaposleni, a mlađu ćerku za koji mesec čeka to isto, onda je tako. Dokle bre hajka na javne službe i na pravosuđe? Govor mržnje. Sad nisu krivi političari, nego mi sitna boranija. Ima i onih koji ne rade, ali to su oni koje su partije tu postavile na izmišljena radna mesta. Većina se satire od posla, a mnogo toga ne zavisi od njih. Eto, uradiš neko rešenje, na primer, koje treba da potpiše načelnik, a on ga danima drži na stolu. Za stranku si ti kriva.
  Ja moje okrivljene, samo što ne tešim, i samo što im se ne izvinjavam što moram da ih kaznim, sve im lepo objasnim, sve sa poštovanjem, a najviše žalbi imam baš ja. To što policija ne radi, to što poštari uzimaju pare da napišu da se neko odselio, nikom ništa.
  Neka se nose.
  Nego, ne možeš protiv sebe i svojih uverenja i navika, i dalje ćeš raditi sve da stranka bude zadovoljna, znam da je tako, kao što i za sebe znam da ću i dalje biti ista.

  • Moram da se ubacim ovde… Kad dodjes na posao, pa se laktas da bi usao u kancelariju.. pa te na**** prvo stranka, pa onda svi po hijerarhiji… kad krenes kuci i nemas pojma gde si parkirao, pa obidjes jedno 3 parkinga, a sve zbog silnog „nerada“…ima toga jos mnoogo .. A najgore kad pomislis da ces taj isti posao raditi dok si ziv.. O MY GOD.. Srecno sa drzavnim poslom, ko’ god ga pozeleo… 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s