Izveštaj…

Mažem ti ja lak na nogama…

Dama!

pa mi valjda u tom položaju (kada se moj mozak direktnom gravitacijom napaja krvlju) svakojake misli padaju na pamet.

Stig’o mart. A kao što znamo svakog marta se dešavaju neke grozne stvari. Bombardovanje ’99., pa Irak, sada nešto tandrljaju za Ukrajinu…

Batalim ja razmišljanje o ratovima, oni nikada ništa pametno nisu doneli, nego… ide li meni ovaj purpurni lak na nožnim prstićima usred marta!?

 

Da se nisam previše otvorila za ovu (još uvek) zimsku idilu?

Razmislih još jedared – nisam.

Ne volim kada me te, neko će reći gluposti, izbace iz takta toliko da moram da imam dilemu… I večito imam u glavi „panik taster“ koji svako malo blinka da  još nešto moram da uradim. To nešto je uvek bitno, ali dok prođe kroz sve nebitne stvari  u mojoj glavi, izgubi na vrednosti..

A onda se setim – nisam napisala Izveštaj kojim moram da opravdam sebe sutra kod direktora.

Danas sam napisala jedan, pa mi je vraćen sa sve stikerom na kome piše „Gde su „spavali“ predmeti?“ 🙂 E jesam se slatko nasmejala. Ja bre ne znam ni deca gde mi spavaju, a ne tamo neki tuđi papiri, od nekih zaludnih ljudi, što traže nešto, pa se premišljaju, pa svako malo zivkaju da pitaju je l’ gotovo…. Pa ‘de ste bre vi dokoni ljudi pošli? Zar vi stvarno mislite da ja na poslu razmišljam o poslu? Ne ide to tako.

Objasnim ja svom novom nadrkanom direktoru da je sve u granicama zadatih rokova, da sam ja svoju radnu obavezu ispoštovala od početka do kraja, da je kod dotičnog predmeta bilo i nekih situacija kada su vikendi produžili neke rokove i tako… i pitam: „Je l’ moram i to da napišem ili je dovoljno ovo što sam rekla?“ „Da, da, napišite, za sva tri predmeta“…

„TRI?!“ – silno se iznenadih, ja napisala samo za jedan, i to mi bilo muka dok sam po’vatala konce… al’ ko me jebe, kad ne čitam šta i kako, nego pišem po sopstvenom nahođenju.

„Pa nije ti ovo BLOG luda ženo!“ progovori moj halter ego! Iju!

Vratim se u kancelariju, pogledam.. ono stvarno tri predmeta… E do Qrca!

Napišem ja novi izveštaj, dam koleginici da pročita, ona se nešto sablazni… ne valja ovo, aj’ ti to polako pa ako ne budeš lepo sročila, ja ću sutra da ti uobličim… I tako, ostavim ja to za sutra.

Maločas sam napisala dobar deo izveštaja, fale mi još neki detalji… ali ni Bog nije stvorio svet za jedan dan… sutra ću!

A kao što znate, ja poštujem i vaše mišljenje…

Tako mi je onaj Rudar iz 3 lepe predložio da, ako ništa ne upali, probam sa oralnim seksom. I poslao mi link. Eto šta su pravi prijatelji! Uvek ti ponude tuđ Qrac kada ti je najteže. Ccccc… 

Pitanje od milion dolara glasi: Da li da ovaj link, onako spontano priložim na kraju Izveštaja, za svaki slučaj?

http://www.meh.ro/2011/06/24/oral-sex-is-always-a-great-last-minute-gift-idea/

44 одговора на “Izveštaj…

  1. Zamišljam facu novog direktora kada bi video link..Ne čačkaj mečku, napiši bre te izveštaje, ako treba pomoć zovi me, ja sam majstor za pisanje izveštaja..

  2. Mislim bi to bio početak jedne lepe saradnje, što bi rekli. Ako se pokažeš na radu, ne samo da nećeš morati pisati izveštaje, već ćeš imati beneficirani radni staž i povišicu. 😀

    p.s. Sa ženama nikada ne možeš biti previše oprezan, to sam shvatio još kad sam se ispilio, pa samo da naglasim da se šalim. Iako znam da si večiti šaljivdžija. 😀

  3. Ja htedoh da ti predlozim da posaljes samo link, ali posto ode izvestaj, neka ti je sa srecom, sestro slatka!
    P.S. Sta ce ti ovaj purpurni lak, kad ti ovaj francuski manikir bas lepo stoji 🙂

  4. Svakodnevno se borim sa nekim izveštajima, novim izmišljotinama, ovo ovako, ono onako…muka mi od toga. zato sam sigurna da je svaki izveštaj odličan. I zašto ti ludi šefovi vide samo ono što nije dobro, a mnogo više dobrog samo podrazumevaju?

Постави коментар