Flaš Gordone, jebem li ti majku… x 6

Bila jednom jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu… I u toj zemlji Vlada…  A Vlada ko Vlada…. zanoveta.

Nikada Vladi potaman! I nikada dovoljno! A kada nije dovoljno, mora nekako da se nadomesti, da Vladi ne fali, da se Vlada ne uznemiri, da ne poludi, jer Vlada kad se naljuti… ne zna gde udara!

Ovaj put Vladi zafalile pare …

„Pa šta?“, reći ćete vi. „Neka naštampa!“

Samo, Vlada nije NBS, ne neeee… Vlada hoće pošteno da dođe do para, ako se može… ako ne, Vlada mora da se snađe, da ukrade…  Ne bi to Vladi bio prvi put. 

Nakrale se Vlade, svaki potomak više od pretka… I, ispraznila se kasica prasica.

Vlada tada reši da je napuni, zarad mira u kući.

I donese preko noći savršeni plan. Otimaće i od sirotinje!

„Zašto samo bogati da pune kasicu prasicu? Zašto samo od bogatih da se uzima? Dooookle samo bogati da se prozivaju?  Zašto se uvek pominju samo njihovi džepovi? Kao da ovi siromašni nemaju džepove, majku ti Božju…“ pomisli Vlada.

Hoće li Vlada napokon da se uozbilji i uzme stvar u svoje ruke (i kad kažem „ruke“, mislim bukvalno…a „stvar“ nije ono što vi mislite, moje pametne glavice znate-već-čega 🙂 ) !?

Naravno da hoće!

I tako Vlada reši da  zavuče ruke u svačiji džep. Jedino što se nije znalo odakle da počne, od bogatih ili siromašnih, pa uze sa obe strane, da se ne naljute ni jedni ni drugi… 

Ne može Vlada da pravi razliku između bogatih i siromašnih! Vladi su svi isti!

Pa nije Vlada Robin Hud, da uzima samo od  tajkuna bogatih! Dosta su oni bili glavni sponzori  mnogih Vlada (Vlade, Vladinog oca, Vladinog dede…. pa sve do Vlade Kurajbera).

I, preko noći, pojavi se u narodu neka čudna križaljka  na kojoj pisaše:

– da bogatima ostane 165.000 zlatnika!

– da sirotanima ostane 18.000 zlatnika!

Nasta tajac.

Bogataši se pomiriše sa sudbinom kletom – slušaju Vladu.

Sirotani u čudu! Šta da rade sa toliko zlatnika?

I eto začkoljice… „toliko“…. rastegljiv pojam…

Toliko mnogo ili toliko malo!?  

Tu dolazimo do one čuvene teorije zvane „Ugao gledanja na stvari“… 

UGAO I:

Sirotanima beše toliko mnogo oduzeto, a Vladi toliko malo za kasicu. 

UGAO II:

Sirotanima beše toliko malo ostalo, a Vladi opet toliko malo za kasicu !?

Vot D Fak!?

KONKLUZIJA 1:

Ova teorija NIJE primenjiva u praksi! A pojam „toliko“ se nekako glupavo rasteže, kao lastiš na šifonskim gaćama…  Mis’im ovo dokazivanje teorija mi nekako ne ide… nikada da dobijem ekvivalent 😦 Teorija oborena! Pale gaće! 

Da nastavimo…

Vlada se vrlo brzo opseti, da najviše u zemlji ima baš tih sirotana, i ako se siroti i ubogi pobune… ode Vlada u bestraga.

 

I tako… čekajući da Vlada osmisli nove mehanizme za punjenje dotične kasice, Robin Hud se prevrće u grobu, dokon pop jariće krsti, selo gori a baba se češlja,  a siroti navikli da nemaju – pa ćutU… jebem ih mutave!

I ko je kriv!? Evo! 

 

KONKLUZIJA 2

1. Želudac sirotana je 9 x manji od želuca tajkuna bogataša.

2. Sirotani (ako od tih 18.000 zlatnika oduzmemo skoro 10.000 što odlazi na ‘ranu i odmor) imaju na raspolaganju  8.000 zlatnika, koje treba da rasporede na 30 dana, što mu dođe dnevno po 266,666666666667 zlatnika za ostale potrepštine (kurtoni, tamponi, raznorazna seksualna pomagala, jer su navikli da ih vazda nešto ‘ebe)

3. Za sledeći prikaz koristiti se „vizuelnom teorijom uglova“ Kako vam izgleda kada uporedite 

165.000 zlatnika

i

266,666666666667 zlatnika

Iz mog ugla, ja bih rekla da sirotani imaju šta i da troše…  I neka krenu od 7-mice… možda im se posreći…

Ali, uzimajući u obzir da teorija „Uglova“ nije primenjiva u praksi (što smo maločas dokazali), od tih 266,66666666667 dinara neka kupe listiće za Loto… 

Vaša LOTO devojka ❤

By kmsheridan

Oooooo Vlado pod šljivama i u govnima… pa zar ćeš po sirotinji!? Stidi se! 

Advertisements

28 одговора на “Flaš Gordone, jebem li ti majku… x 6

  1. CCCCC…Mozda postoji neko resenje.. da razjareni narod po’apsi sve te Vladimire.. pa dovede neke nove koji ce opet isto uraditi.. ma jok.. ne pije vodu.. ili da se zvanicno ukine to ime.. dakle, na krstenju, zabrana gorepomenutogimena.. recimo da se zameni za Vlad i Mir, ili Socijalmir.. tako mu nekako dodje.. ne moz’ covek biti pametan. 😀 .. mislim Labilna, da ti ovaj post dodje ko nesto mnogooooo dobro napisano 🙂 pozdrav 🙂

  2. Okrugli sto WordPress-a pod nazivom “Fleš Gordone, jebem li ti majku“, okupio je nekoliko blogera zabrinutih za budućnost nekoliko svojih atara u stvarnom svetu… Predsedavajuća Labilna u kratkom, ali preterano sadržajnom govoru, naglasila je da se nalazimo u postrobinhudovskoj eri i pozvala prisutne da se pomire sa novom platformom koju je sama osmislila na osnovu tajnih planova koji su joj u snu “naišli“ od viših instanci. Nova platforma pod nazivom “Superhik“ naišla je na ovacije i trenutno “robinhudizam“ bacila na smetlište istorije. “Superhik“ donosi novu viziju sveta, zasnovanu na apsolutnoj ravnoteži: “siromašni će i dalje biti siromašni, a bogati će biti bogati. Koncept sasvim nov u svetu, već je naišao na dobar prijem, a Labilna je u najužoj konkurenciji za Pulicerovu nagradu. :PPP
    (Joooj, nadam se da znaš da se osećam sasvim opušteno ovde i da samo piskaram neku parodiju, podstaknut tvojom parodijom… 🙂 )

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s